Sidenavigationsmenu

Online opfindelser

Tomorrow: Planlæg dig ud af jordens undergang

Tomorrow: Planlæg dig ud af jordens undergang

Tomorrow er et nyt brætspil fra folkene, der også har lavet The New Science (som jeg har støttet på Kickstarter og venter spændt på at modtage til januar). Men hvor New Science var et konstruktiv spil om videnskabens fremgang er Tomorrow et langt mere dystert spil om verdens undergang. Projektet har på 4 dage samlet næsten $12.000 USD ud af et mål på $15.000 over 30 dage, så det vil uden tvivl blive realiseret.

Spillet handler om at sikre at verdens samlede befolkningstal falder til et acceptabelt niveau, så dommendag undgås. Spillerne skal sammen sikre dette samtidig med at de skal kæmpe for, at deres egen faktion fører over de andre til trods for det fælles mål. Hvis verden går under, er der ingen der vinder. Spilmekanikken lyder genial og jeg tror de strategiske aspekter er fascinerende og kan skabe mange forskellige spilforløb selv blandt de samme spillere, der kender hinandens stragegier.

Som det desværre ofte er på Kickstarter, så er fragt uden for USA lidt dyrt, men hvis man støttede, så man modtag 4 spil, så ville både prisen samt fragten per spil falde markant. Jeg fandt derfor hurtigt 3 andre interesserede og kan nu spændt vente til juli 2013, hvor spillet (forhåbentlig) udgives.

?