Sidenavigationsmenu

Online opfindelser

Steen og Stoffer og Bacon

Steen og Stoffer og Bacon

Online-striben Pants are overrated (som stoppede for et års tid siden) har igennem de 250 striber, som det blev til, blandt andet lavet 4 striber, der er en hyldest til Steen og Stoffer af Bill Watterson. Bills legendariske stribe er elsket af mange og denne hyldest er både perfekt tegnet, fantastisk skrevet og virkelig sjovt tænkt.

Vi befinder os 26 år efter Steen og Stoffer huserede villavejene. Steen er blevet voksen – og er selvfølgelig blevet gift med Sussi. Og så har de fået en datter, Bacon, der er ret meget på den alder og ikke mindst det fantasiniveau, som vi kender fra Steen.

Jeg har kun inkluderet mindre versioner af striberne herunder, men klik dig over til originalerne for at se dem i fuld størrelse.

hobbes-and-bacon-1 hobbes-and-bacon-3 hobbes-and-bacon-2 hobbes-and-bacon-4

[via]

?