Sidenavigationsmenu

Online opfindelser

Dice Tower er helt tossede med Police Precinct

Dice Tower er helt tossede med Police Precinct

Tom Vasel fra Dice Tower har anmeldt Police Precinct, som jeg venter spændt på at modtage her til januar via Kickstarter. Tom er helt tosset med det (fakitisk “giddy” for at bruge hans egne ord) – og ikke kun fordi, der er en gade i spillet opkaldt efter ham.

Hans anmeldelse er som sædvanlig veldisponeret, gennemgår spillets faser på gennemskuelig vis og illustrerer, hvordan spillet har usædvanligt mange facetter og kan gøres sværere og sværere med en lang række virkemidler. Det kan spilles af op til 6 spillere og det virker som om, at det i længden har kæmpe potentiale – også selvom man spiller det med de samme spillere igen og igen.

Han fremhæver det som et af de bedste kooperative spil måske nogensinde – og som et ideelt familiespil. Nu glæder jeg mig kun endnu mere til det ankommer.

?