Sidenavigationsmenu

Online opfindelser

Copenhagen Media StartupWeekend

Copenhagen Media StartupWeekend

En række innovative personer inden for mediebranchen har fået stablet en tematiseret StartupWeekend på benene i København. Der har tidligere været afholdt weekender med fokus på akademiske fag og finans, som begge har været med til at sætte deres respektive forretningsdomæner på spidsen, udfordre konventionerne og innovere på uforudsigelige måder.

Nu har et hold bestående af Ernst Poulsen, Nicolaj Opstrup, Claus Blicher, Johan Winbladh og Signe Jepsen fået etableret Copenhagen Media StartupWeekend, som kommer til at foregå d. 12.-14. april 2013. Jeg kender Ernst fra tidligere projekter og har lyttet med i hans Facebook-feed i mange år – og jeg ved han han en stor trang til at rode godt rundt i konventionerne inden for især avis- og journalistbranchen og lyst til at prøve en masse nyt.

Weekenden arrangeres i samarbejde med Center for Communication, Media and Information Technologies (CMI), Aalborg Universitet, København og afholdes i deres lokaler i det gamle Nokia-hovedkvarter i Sydhavnen.

Jeg regner med at deltage til den tid, og jeg er helt sikker på, at det nok skal blive spændende, og at der nok skal komme nogle interessante projekter ud af det. Hvem vil være med til at lege med medier?

[via]

?