Sidenavigationsmenu

Online opfindelser

Zynga drukner langsomt

Zynga drukner langsomt

Zynga er siden deres aktie-crash i juli aldrig rigtig kommet ovenpå igen og nedturen fortsætter. Spekulationerne i årsagerne er mange og inkluderer både tvivl om Zyngas forretningsmodel, som værende overhypet og decideret dårlig, til ændringer i investeringskulturen omkring Silicon Valley. Senest er Zynga begyndt at lukke nogle af deres mindre populære Facebook-spil ned for at minimere deres udgifter.

Andrew Vilcsak fra Airbnb har uploadet dette smukke billede til Instagram, som kan ses som et symbol for hele denne nedtur. En Lamborghini Gallardo har et hjemmelavet “til salg”-skilt i ruden med en salgspris på $195.000 USD – lidt over 1,1 millioner kroner og cirka det samme som nyprisen i USA. Teorien er, at en (endnu) ukendt medarbejder hos Zynga under opturen har købt en Lamborghini, men i lyset af faldende aktiepriser og tvivl om Zyngas langsigtede overlevelse har følt sig nødsaget til at sælge den.

?