Sidenavigationsmenu

Online opfindelser

At tiltrække de bedste udviklere

At tiltrække de bedste udviklere

The Next Web har som følge af en artikel i Wall Street Journal om at gode udviklere er nøglen til fremtiden lavet en liste til ikke-udviklere om, hvordan man kan tiltrække de bedste udviklere.

Listen er ganske interessant og helt sikkert hjælpsom for mange chefer, men set fra mit synspunkt (og en del andre udviklere jeg kender), så er det altafgørende punkt nummer 5: Skab en god arbejdsplads.

Et godt arbejdsmiljø, behagelige, pæne, funktionelle omgivelser, en god tone, spændende opgaver, god proces, høj fleksibilitet og så videre er alt sammen med til at lægge det afgørende lod på vægtskålen i din virksomheds favør.

Så min liste med råd om, hvordan man tiltrækker de bedste udviklere, er faktisk noget kortere: 1) Skab et fedt sted

?