Sidenavigationsmenu

Online opfindelser

Sort fredag sniger sig til Danmark

Sort fredag sniger sig til Danmark

Black Friday er så afgjort det mest omtalte emne i amerikanske medier for tiden. Et shopping-fænomen, der kan spores tilbage til 60′erne, der betyder lange menneskekøer foran især hardware-butikker i USA, er nu også ved at vinde indpas herhjemme.

Det ses blandt andet hos spil- og gadget-virksomheden Coolshop i Aalborg, der i første omgang på Facebook spurgte hvad de skulle kalde deres fredagsudsalg, og i dag så lancerede Cool Fredag, som betyder halv pris på en række af deres mest populære produkter. Det mærkelige er dog, at deres udsalg kun inkluderer 27 varer og alligevel kan man sortere disse varer på 9 forskellige måder – det virker lidt overflødigt, da de er ret hurtige at få et overblik over.

Derudover er Black Friday inklusive voldsomme tilbud også set udlevet hos Komplett.dk, men sikkert også andre danske online-butikker.

I Danmark synes det dog umådeligt nemt at finde en anledning til at lave et udsalg, så jeg føler personligt ikke noget behov for at kigge over dammen for at finde anledninger – nu holder vi jo heller ikke Thanksgiving, som er hele forudsætningen for Black Friday.

?