Sidenavigationsmenu

Online opfindelser

Social Searching: Søg i dine gamle indlæg

Social Searching: Søg i dine gamle indlæg

Til mit forrige indlæg om primtal havde jeg behov for at finde et gammelt indlæg, som jeg ved jeg havde lagt på min Facebook-tidslinje for noget tid siden. Nogle måneder vist nok, eller hvornår var det nu? Jeg scrollede og scrollede men fandt ikke noget.

Så jeg googlede lidt efter et værktøj til at kunne sige i min historik og faldt over Social Searching – et lille simpelt værktøj af Micah og Theo. Det virkede overraskende godt, da jeg kunne huske at jeg havde skrevet noget med “visualisering” i indlægget og voilá, her var det sørme.

Tjenesten virker både til Facebook og Twitter, selvom det er lidt nemmere at navigere sin historik på Twitter – med mindre man har skrevet virkelig mange tweets gennem tiden.

Det var kun ét tilfælde af “tossede visualiseringer” i min historik.

?