Sidenavigationsmenu

Online opfindelser

Red Bull: Hurtigere, højere, ligegyldigere

Red Bull: Hurtigere, højere, ligegyldigere

Red Bull har i sin seneste virale video kombineret en klassisk Rube Goldberg-maskine, som blandt andet er kendt fra OK GO’s musikvideoer, med ekstremsport og vilde stunts og lavede en Ekstrem-atlet-rube goldberg-maskine.

I min bog er hverken hækkeløbere eller golfspillere dog ekstrem-atleter og det hele er sådan set ret ligegyldigt.

Som altid får Red Bull en masse opmærksomhed, og de fleste online medier klapper i deres små hænder af bar jubel, så det skal nok betale sig. Jeg håber dog at de snart finder på at bruge deres mange penge på noget, der rent faktisk kommer nogle mennesker til gode, og ikke bare brænder dem af på stunts for at få nogle fede virale videoer ud af det.

[via]

?