Sidenavigationsmenu

Online opfindelser

Pinterest får langt om længe private boards

Pinterest får langt om længe private boards

PInterest er fantastisk til at vise alle de ting frem, som man finder interessant og inspirerende. Men det kan (indtil nu) ikke bruges til at samle alle de ting, som man lidt i smug finder interessant. Eller som man bare gerne vil holde inden for en lille cirkel af mennesker.

Men nu har Pinterest endelig annonceret, at man kan lave private boards (snart) – og man kan invitere udvalgte venner til at deltage i dem, hvis man vil. Den helt store anledning er selvfølgelig jul og julegaveideer. Det nytter jo ikke noget, hvis alle kan se hvad man påtænker at give sin mor – inklusiv mor.

Det er en ret lille ting som bliver modtaget af mange brugere med kyshånd. Det er dog ret mærkværdigt, at Pinterest ikke for længst har lavet det – det kan virkelig ikke have været så svært hverken konceptuelt, teknisk, kommunikationsmæssigt eller brugervenlighedsmæssigt. Men nu er det her (snart)!

[via]

?