Sidenavigationsmenu

Online opfindelser

Os på Facebook

Os på Facebook

Facebook har haft venskabssider siden 2010. Venskabssider er en opstilling af dig og en ven sammen – og lister alt, hvad I har til fælles. Man finder en venneside ved at gå ind på en af sine venners profil og i den lille menu bag tandhjulet til højre under coverbilledet vælge “Vis venskab”/”Show friendship”.

Nu har Facebook dog lanceret et nyt Timeline-inspireret design til venskabssider, der giver meget mere information om jeres venskab – opstillet på en meget lækrere måde. Det giver information om, hvornår I har hængt ud sammen, hvordan I mødtes (hvis Facebook ved det), hvad I kan lide og alt mulig andet.

Og som en lille bonus, så har Facebook også lavet facebook.com/us til en genvej til venskabsside mellem dig og din signifikante anden (hvis du altså har angivet, at du er i et forhold med en anden). Altså en parforholdsside, som dog på alle måder er ligesom en venskabsside.

Mange føler sig åbenbart frastødt over sidstnævnte, men det er jo bare en venskabsside mellem dig og din kæreste/ægtefælle, så det kan jeg ikke helt følge. De fleste af kritikerne kendte nok ikke til venskabssiderne i forvejen og hvis man tror at de kun findes mellem én selv og kæresten, så kan jeg godt følge kritikken. Det er dog langt fra tilfældet og jeg synes egentlig det er et meget fint træk.

[via]

?