Sidenavigationsmenu

Online opfindelser

Manymo: Helt gratis browserbaseret Android-emulator

Manymo: Helt gratis browserbaseret Android-emulator

Manymo har lanceret en (indtil videre) gratis service, der tillader alle at emulere en Android-device i præcis den konfiguration, som man måtte have udfordringer med. Som anonym bruger kan man bruge den til at teste web-applikationer med, men hvis man opretter en (gratis) profil, kan man også teste native applikationer på et utal af konfigurationer.

Det kan selvfølgelig også alt sammen gøres lokalt med den officielle Android-emulator, men det kan være besværligt at vedligeholde de mange konfigurationer og kan tage tid at arbejde med dem. Ved at have det hele i browseren og ved at kunne gemme alle de ønskede test-konfigurationer til nem adgang, kan man også nemt dele sit setup med andre udviklere og endda også ikke-udviklere såsom QA eller support-personel.

Her ses Barki.dk emuleret på Android 4.1 Jelly Bean på en 800x1280px device.

?