Sidenavigationsmenu

Online opfindelser

Leikr: Et nyt dansk-produceret løbeur

Leikr: Et nyt dansk-produceret løbeur

Endomondo er nu begyndt at tage imod forudbestillinger til et helt nyt GPS-løbeur: Leikr. Leikr er et lidt dyrt men utroligt lækkert løbeur med en stor skærm, imponerende software og lækker finish. Og så er det udviklet lige her i København af 5 eks-Nokia-ingeniører, som alle dyrker sport selv.

Hardwaren er utrolig nydelig. Remmen og lukningen er gennemtænkt, selve kassen og dens finish er lækker at se på og skærmen er både stor og ekstremt slagfast med sit Gorilla-glas. Og så er der selvfølgelig indbygget GPS.

Softwaren er dog endnu mere imponerende. Der er rutetracking på alle tænkelige måder og indbygget kortvisning via OpenStreetMap installeret på uret (som formentlig kan opdateres nemt), historik over tidligere ruter, info om den planlagte rute og vejvisning i forhold til denne samt statistikker om nuværende træningspas. Derudover har det synkronisering over WiFi og er integreret med Endomondo.

Lad os håbe det også har en API, så andre kan udvikle ekstra apps til det – så begynder det at blive rigtig sjovt og faktisk en lidt lækrere version af et Pebble-ur.

Kortvisning i høj kvalitet med OpenStreetMap på en flot skærm i god størrelse.

?