Sidenavigationsmenu

Online opfindelser

Interstellar Marines: Prologue – et projekt fra danske Zero Point

Interstellar Marines: Prologue – et projekt fra danske Zero Point

København-baserede Zero Point Software har lanceret en Kickstarter-kampagne for at få penge til udvikling af et nyt spil: Interstellar Marines: Prologue. Se desuden mere om spillet på interstellarmarines.com.

Deres mål er i den høje ende for Kickstarter-kampagner, nemlig på hele $600,000, så selvom det går dem godt indtil videre med næsten $60,000 samlet, så ser det desværre ikke for lyst ud og de skal virkelig have noget mediedækning herfra for at kunne nå i mål.

Projektet ser til gengæld fantastisk spændende ud, grafikken er utrolig lækker og både historie og spilmekanik virker gennemtænkt. Og man kan komme med om bord for kun $10, så alle kan få del i glæden – og det betyder også at de indtil videre har samlet næsten 2000 individuelle støtter.

Jeg håber projektet bliver til noget og jeg vil glæde mig til at snipe dig fra et par kilometers afstand i løbet af December.

?