Sidenavigationsmenu

Online opfindelser

Godus: Moderne gudekamp

Godus: Moderne gudekamp

Godus er et nyt Kickstarter-projekt fra 22cans. Firmaet har blandt andet Peter Molyneux i stalden, som har lavet Populous, der tilbage i start-90′erne var kendt som et af de største simulationsspil – og det første gude-spil, hvor man som altvidende hersker bestemte verdenens udvikling.

22cans har fornylig lanceret Curiosity, som allerede er blevet et meget populært mobilspil, og med Godus går de skridtet videre til et markant større spil med meget større ambitioner. Det er et lille år til, at Godus udkommer, men bare rolig – det skal nok blive en realitet, da det allerede er på £113.000 GBP ud af £450.000 på kun 3 ud af 30 dage.

Projektet er superspændende og hvem vil ikke være en gud for en dag? Jeg er helt sikker klar!

[via]

?