Sidenavigationsmenu

Online opfindelser

FORCED: En lille dansk kickstarter-succes

FORCED: En lille dansk kickstarter-succes

Oven på den triste nyhed om, at danske Interstellar Marines: Prologue desværre ikke blev finansieret på Kickstarter (de endte på kun 25%), kan man til gengæld glæde sig over, at et andet dansk computerspil, Forced, netop er blevet finansieret. Ambitionsniveauet var lidt mindre ($50.000 USD), men alligevel så det længe sort ud inden kampagnen virkelig blev en succes de sidste par dage.

Forced er udviklet af danske Betadwarf, der holder til i Storkøbenhavn. Der er et lille firma, der uden særlig mange penge men med masser af hjerteblod og engagement gør hvad de kan, for at få Forced til at blive til en succes.

Og lige netop bagmændenes offervilje for spillets bedste er faktisk hvad der reddede kampagnen. 1 uge før deadline så det ikke ud til at kampagnen ville nå meget mere end $32.000 – 20% mindre end forventet. I endnu et desperat forsøg på omtale lavede Steffen en række billeder, der beskrev studiets kamp for overlevelse de sidste 2 år, smed dem op i et galleri på imgur, gik i seng og vågnede op til sin telefon, der vibrerede uafbrudt grundet de mange støtter. På kort tid havde både imgur’s community samt reddit opfanget studiets projekt og galleriet endte med over 200.000 visninger og næsten 2000 “up-votes”.

Jeg har selvfølgelig også støttet projektet (som jeg gør med de fleste danske projekter) og jeg glæder mig til at prøve det til forventet levering i februar næste år.

?