Sidenavigationsmenu

Online opfindelser

TripleTown: 8748 græstotter bliver til et kæmpe slot

TripleTown: 8748 græstotter bliver til et kæmpe slot

TripleTown er utvivlsomt et af mine favoritspil til mobiltelefonen. Det er både visuelt lækkert, fantastisk nemt at finde ud af og sjovt igen og igen – især for en hjerne som min.

Det er et meget simpelt spil, som alle kan forstå på meget få sekunder. På en lille spilleplade kan man placere forskellige objekter. Når tre eller flere objekter af samme type står op af hinanden, bliver de til et større objekt. Det mindste objekt er en græstot. 3 græstotter bliver til en busk. 3 buske bliver til et træ. Og så videre hele vejen op til det store tre-tårnede guldtårn, som (hvis der kun kom græstotter hele tiden) ville kræve 8748 træk at producere. Heldigvis kommer der også andre ting end græstotter og der er her, det bliver udfordrende at planlægge pladen fornuftig og samtidig tage højde for, at der ikke nødvendigvis kommer, hvad man mangler.

Derudover er der nogle farlige bjørne, som man også kan placere på pladen. Bjørnene vandrer frit omkring, indtil man lukker dem inde. Man kan også spille uden bjørne, og så har man en mere begrænset plade – og det er faktisk denne version, Peaceful Valley, som jeg personligt foretrækker.

Det er tegnet og animeret i en lækker stil med mange små detaljer – fx små prinser og prinsesser, der vimser vilkårligt rundt mellem bygningerne.

Spillet er oprindeligt lavet til Android og iOS, men er sidenhen også udgivet på Facebook og Google Plus samt til Amazon Kindle

Min rekord i Peaceful Valley – 7 kæmpe slotte!

?