Sidenavigationsmenu

Online opfindelser

Subway Surfers: Lav grafitti og hop på toget

Subway Surfers: Lav grafitti og hop på toget

Danske Kiloo Games og Sybo Games har i samarbejde lavet Subway Surfers (til Android og iOS), som er et virkelig underholdende og yderst populært mobilspil.

Historien er simpel – du har tegnet grafitti på et tog og vagten har opdaget dig: Løb! Under flugten skal man undgå togene, evt. hoppe rundt på dem, og hoppe over og under diverse skilte, buske, containere og hvad der ellers måtte befinde sig på baneterrænet. Der er derudover både point og power-ups at samle op undervejs, så man kan opgradere sin spiller.

Det er et afhængighedsskabende spil, da det i stil med en klassiker som Angry Birds er et lynhurtigt spil, som man altid kan gå i gang med. Alle kan finde ud af det og det er meget nemt at gå til, samtidig med at sværhedsgraden er høj nok til at holde interessen fanget.

Personligt var jeg stor fan helt fra starten, da en af mine venner Peter har arbejdet på projektet som freelancer (han er en ørn til Unity 3D). Jeg har selv spillet det en del efter det kom til Android, men bliver dog udmanøvreret af min kæreste, der er noget bedre end mig.

På sporet af Halloween

?