Sidenavigationsmenu

Online opfindelser

Savner du lyden af en skrivemaskine?

Savner du lyden af en skrivemaskine?

Så kan du hente Noisy Typer – et program til OS X, der laver skrivemaskine-lyde, når du taster uanset hvilket program du ellers taster i.

Jeg kan dog ikke lade være med at mindes Das Keyboard, som jeg selv har (selvfølgelig det uden tekst på tasterne). Jeg må ikke bruge det for mine kolleger, da det larmer for meget. Altså, selve det fysiske tastatur giver auditiv feedback udover perfekt balanceret fysisk feedback med afstemte fjedre under alle taster tilpasset den vægt, man normalt lægger på dem med fingrene. Det var et fantastisk keyboard, men er bedst til ene-kontor.

Derfor tror jeg desværre ikke, at Noisy Typer ville være et hit på mit kontor, med mindre jeg brugte det med hovedtelefoner. Og så mister det ligesom lidt af charmen.

?