Sidenavigationsmenu

Online opfindelser

Nexus 4 og Android 4.2 afsløret?

Nexus 4 og Android 4.2 afsløret?

Har Google lavet en Apple og har bevidst efterladt en prototype af en kommende smartphone på en bar? Eller har de lavet en Apple og uheldigvis glemt den? Det skete rent faktisk for over en måned siden, men først nu er billederne og detaljerne om hele historien ved at komme frem.

I hvert fald er en formodet Nexus 4 produceret af LG dukket op med Android 4.2 Key Lime Pie (begge forventedes lanceret  mandag d. 29. oktober men har dog udsat eventen grundet orkanen Sandy). Displayet er stort og imponerende med 4,7 tommer og 1280×768 px. Kameraet bagpå et 8 MP og processoren er en firkerners Qualcomm Snapdragon S4. Altsammen specifikationer, der er en signifikant opgradering fra Nexus 3, der kom for et år siden.

Hvis den bliver lanceret d. 29. oktober, kan vi nok først vente at se den i Danmark til januar – og hvis vi er meget heldige, kommer den i tide til juleindkøbene.

Se flere billeder og læs hele historien på Wired.com.

?