Sidenavigationsmenu

Online opfindelser

HBO Nordic er forsinket… lidt

HBO Nordic er forsinket… lidt

HBO Nordic er desværre blevet forsinket. Hvilket betyder, at de ikke bare kommer sidst i kampen om streaming-kunderne imod Netflix, men for hver dag, der går, kommer længere og længere bagud i forhold til Netflix.

Nu har jeg selv prøvet Netflix gennem noget tid, og jeg er mildest talt ikke imponeret. Min båndbredde er høj, men streaming-kvaliteten følger ikke med – hverken i browser-afspilleren eller den til Android. Og udvalget er på ingen måde hverken stort nok eller opdateret til det nyeste. Man kan ikke se nyeste afsnit af serier og mange serier kan man slet ikke finde.

Så derfor venter jeg spændt på, at HBO Nordic kommer, så jeg kan prøve, om deres udvalg og service lever op til mine forventninger.

?