Sidenavigationsmenu

Online opfindelser

Dokumentér dit liv med Memoto

Dokumentér dit liv med Memoto

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er stor fan af Kickstarter. Især er jeg vild med spil-kategorien, men teknologi-kategorien har det også med at komme med spændende projekter.

Seneste af slagsen er faktisk fra hinsidan, hvor et hold fra Stockholm forsøger at realisere Memoto. Og det er faktisk allerede lykkedes. På kun 5 timer nåede de deres oprindelige mål på $50.000 USD og er nu efter kun 5 ud af 37 dage nået op på over $315.000 USD. Yderst imponerende!

Projektet er dog også voldsomt spændende. Det er primært en lille bitte plastik-dims, som man for eksempel clipser på sin trøje og som tager billeder konstant – hvert andet minut. Disse billeder lagres og kan ses via en mobil-app til både iPhone og Android. Her kan man browse alle billederne, som er både geo-tagget og indekseret efter tidspunkt, så man meget nemt kan søge tilbage og se billede fra “onsdag aften, da jeg spiste på en restaurant i Helsingør” eller hvordan man nu vil søge gennem sine digitale minder.

Pris-niveauet er dog lidt højt, pt. $249 USD for at sikre sig en dims. Ikke desto mindre held og lykke til svenskerne.

?